I Europa finns det några traditionella destinationer som t.ex. Portugal, Spanien och Turkiet för de som vill kombinera golfen med sol. Irland och Skottland lockar med traditioner, links och golfhistorik. Nu kommer också “nya” resmål i snabb takt och erbjuder riktigt bra golf, framför allt under perioden april till oktober. Polen är ett nära och spännande golfresmål liksom våra grannar både i öst och väst. Raden av golfpärlor i centrala Europa växer för varje säsong och du hittar dem med hjälp av Tailor Golf.

Tailor Golf erbjuder färdiga golfpaket på fasta datum, men också resor som vi anpassar till just dina eller era önskemål.

Premiär i november – Tailor Golf Euro Week i Marbella!!

Från den 13 till och med den 23 november arrangerar vi årets golfvecka i Spanien. 10 dagar fyllda med roliga tävlingar och andra aktiviteter (även för icke golfare). Hit är alla välkomna och det här är en “golfvecka” som lanseras tillsammans med alla klubbar i Tailor Golf Tour. Men självklart är golfare från hela golfsverige välkomna. Man väljer själv hur många dagar/nätter man är på plats och om man vill bo i lägenhet eller hotell. Kontakta oss för mer information via formuläret nedan.

TAILOR GOLF

Tillsammans med dig skapar vi extraordinära upplevelser!

Kontakta Oss