Tailor Golf Tour 2019

Tailor Golf Tour 2019 är snart på en golfklubb nära dig. En nyhet i år är våra “Special Editions” där Touren bjuder på ett nytt spännande koncept. Håll koll på spelschemat och anmäl er till sommarens roligaste golftävlingar.

Dessa görs i samarbete med våra partners och vi vill tillsammans visa upp vilka möjligheter golfen erbjuder. Först ut bland våra “Special Edition” är den allra första tävlingen i år som genomför i samarbete med Birka Cruises, News55 och Visby GK. Här är det ett begränsat antal spelare på grund av tiden på Gotland. Men vi är otroligt glada över att få besöka en av Sveriges bästa och roligaste golfanläggningar. Vi har plats för max 30 lag och det kommer att vara “först till kvarn” som gäller. Bokning kan göras här eller via News55 och Birka Cruises. Till bokning och program

Nyhetskanalen News55 kommer att representeras av profilen Peppe Eng och ombord kommer det att bjudas på lite överraskningar.

Tailor Golf Tour  2019 premiär med Birka Cruises i Visby 2 maj

”Special Edition by News55”

Tillsammans med nyhetskanalen News55 kickar vi igång Tailor Golf Tour 2019 med en fantastisk 2 dagars kryssning på Birka Cruises till Visby.

2 härliga dagar till sjöss och en rolig golftävling på klassiska Visby GK. Kronholmen som alltid bjuder på en bana i toppklass och ett underbart väder. Programmet är begränsat till 30 tävlande lag och alla kommer att ha möjlighet att komma hem med fina priser. På prisbordet finns det bl.a golfpaket både i Sverige och till våra partners ute i Europa. Lyckas du inte fullt ut på banan, så har du kanske bättre tur på utlottningen. Det här är en resa för alla som tycker om trevligt sällskap, underhållning och att ta liten minisemester. Följ med och utmana News55´s ”golfankare” Peppe Eng och kör igång golfsäsongen på allvar.

“Golfvärlden är din och du når den enklast med Tailor Golf och våra partners.

Spelschema

01 – 03 – TOURPREMIÄR på Visby GK i samarbete med Birka Cruises och News55

11 – Nässjö GK

25 – Ingen tävling men vi ses på A6 Golfklubb i Jönköping (Golfens Dag)

26 – Gränna GK

30 – Carlskrona GK

01 – Öjestrand GC, Sundsvall

08 – Mölndals GK

09 – A6 GK, Jönköping

15 – Bryngfjordens GK, Karlstad

16 – Avesta GK

29 – Sjögärde GK, Kungsbacka

07 – Köpings GK

11 – Wäsby Golf

14 – Funäsfjällens GK, Funäsdalen

15 – Storsjöbygdens GK, Östersund

16 – Kungälv Kode GK

17 – Hagge GK, Ludvika

22 – Säters GK

25 – Lysegårdens GK, Kungälv

27 – St Jörgen Park, Göteborg

04 – Eda GK

09 – Österåkers GK, Stockholm

24 – Puttom GK, Örnsköldsvik

30 – “Special Edition”, Aura Golf, Åbo Finland (30 aug – 1 sept)

31 – Alvesta GK

07 – Gagnefs GK

08 – Husby GC, Stockholm

13 – 15 – “Special Edition” St Andrews kommer till Torekov

10 – 13 – “Special Edition” Tailor Golf Irish Championship spelas i Dublin

13 – 23 – Tailor Euro Week 2019

Tailor Golf Tour´s “Euro Week” – säsongavslutning i Marbella 2019.

Mellan den 13 – 23 november befinner sig “Tailor Golf Tour” i Spanien. Denna vecka är fylld av tävlingar och roliga aktiviteter.

Vi fyller den dryga veckan med glada golfare från alla Tourens golfklubbar. Resepaketen varierar från weekend till hela veckan och man kan beställa hela programmet från oss, och från arrangerande klubbar i Touren. Vill ni vara säker på en plats rekommenderar vi att ni skickar en intresseanmälan till oss via vårt kontaktformulär här på sidan. Så berättar vi mer.

VÅRT LÖFTE

För oss är inget uppdrag för litet eller för stort. Om det är viktigt för dig, är det viktigt för oss.
Vi tar oss an alla utmaningar.

Kontakta oss